Roxana Clapa: pasiune pentru scris & IT/web design

Roxana Gabriela Clapa, autoarea blogului jurnaldemamica.net și web & brand design lover, este pasionată de IT încă din adolescenta, cand a urmat un liceu de informatica. Autodidactă, a învățat singură cum să-și implementeze pe blog diverse optimizări și îndrumă pe oricine să-și facă curaj și să încerce. La urma urmei, orice ai face, “nu poți să strici nimic ce nu se poate repara”. De altfel, pe blogul ei găsiți mai multe materiale despre ce puteți face singuri în materie de web design.

Dupa ce a locuit șapte ani în Irlanda, Roxana așteaptă cu nerăbdare întoarcerea acasă, în România. Au mai rămas două luni! Ce plusuri și minusuri a resimțit Roxana acolo, cum ne percep irlandezii și ce așteptări are de la societatea pe care o va regăsi aici ne povestește pe îndelete în podcast. Vă invităm să o ascultați.
______________________________________________________________
Mai mulți invitați la podcast Vocea SuperBlog (bloggeri, antreprenori, copywriteri, influenceri, marketeri etc.) puteți asculta aici:
https://blog.super-blog.eu/podcast/​
Apple iTunes: https://bit.ly/podcast_VoceaSuperBlog​
Spotify: https://bit.ly/Spotify_VoceaSuperBlog​

Vreți să aflați mai multe despre competiția și comunitatea SuperBlog? Vă așteptăm pe www.super-blog.eu și https://blog.super-blog.eu​
Despre SuperBlog: https://super-blog.eu/despre-superblog​
Cum participi la competiție: https://super-blog.eu/cum-participi​

Și, desigur, sunteți bineveniți să socializăm aici:
https://www.facebook.com/SuperBlogs​
https://www.facebook.com/groups/super…​
https://twitter.com/SuperBlogEu​
https://www.instagram.com/superblogeu