Web Design Speed Art #30 – Photographer Portfolio Website [Adobe XD]

In deze video

Bekijk nu mijn vernieuwde (portfolio) website op www.coenjanssen.eu

In deze video krijg je een versnelde weergave te zien van een app UI design die ik heb ontworpen. Deze keer ben ik ingegaan op een verzoek om een portfolio website te maken. Dit is een openingspagina voor een online portfolio van een fotograaf. Modern en een compleet eigen stijl waarmee zij zich onderscheidt.

Web Design Speed Art #30 – Photographer Portfolio Website [Adobe XD]

In deze reeks van afleveringen krijg je elke aflevering weer een nieuwe speedart te zien. Het doel van deze video’s is om jou binnen een korte tijd (max 5 min.) te inspireren. Zo kun je bepaalde elementen zelf namaken en eventueel verwerken in jouw eigen grafische ontwerpen.

Links / Downloads

Font used: Roboto

Contact

Je kunt contact met mij op nemen via de onderstaande manieren.

INSTAGRAM : http://www.instagram.com/coenjanssen_
DRIBBBLE : http://www.dribbble.com/coenjanssen
TWITTER : http://www.twitter.com/coenjanssen_
WEBSITE : http://www.coenjanssen.eu
E-MAIL : hello@coenjanssen.eu

Over mij

Hoi, mijn naam is Coen Janssen. Student, Frituurmeester en grafisch ontwerper. Ook wel sportief. Op dit kanaal kun je content verwachten met betrekking tot mijn hobby’s, passies en interesses. Deze hebben vaak ‘design’ als onderwerp.

Het doel van mijn YouTube kanaal is om mensen te inspireren, zelf geïnspireerd te raken, mijn creativiteit kwijt te kunnen en de content maken die ik zelf erg tof vindt om met jullie te delen.

Ik probeer wekelijks nieuwe video’s te uploaden. Soms is dit niet mogelijk i.v.m. mijn privé leven naast YouTube. Die heb ik, echt waar. Wel hou jullie zo goed mogelijk up-to-date.

Muziek informatie

KINO – Wonder
Song – https://youtu.be/1GIQApQigvk
Follow KINO – https://www.bassrebels.co.uk/Kino